Vi er et professionelt tagfirma med speciale i næsten alle typer af tage, vi kan også være behjælplig med et tilbud på en efterisolering, eller et moderne klimavenligt grønt sedumtag, vi er således en naturlig professionelt samarbejdspartner for både private, erhvervsvirksomheder, håndværksmestre, offentlige institutioner og boligforeninger i helle Danmark.

Vi tilbyder en billig og holdbar løsning, der passer til dit tag

Uanset hvilket underlag tagpapen ligger på fx. Brædder, krydsfiner, isolering og stålplader har vi hos SSTag stor erfaring med renovationen. Tagpaptage kan generelt påføres på forholdsvis kort tid, hvorfor den holdbare løsning i form af et tagpaptag kan fås til en fornuftig pris. Det behøver derfor ikke at sluge hele dit månedsbudget at give dit tag dets udseende tilbage. Hos SSTag tilbyder vi et tag, som kan holde mange år til en fornuftig pris, hos os arbejdes der hurtigt, detaljeorienteret og kvalitetsbevidst igennem hele processen. På den måde bliver slutresultatet et, som både du og vi kan være stolte af.

Kontakt os og få et uforpligtet tilbud

Har du brug for hjælp med at få renoveret dit tag eller lagt nyt? Det hjælper vi rigtig gerne med.

Vi udfører også gratis eftersyn af dit tag og hjælper dig med at træffe den helt rigtige beslutning – helt uden binding.