I virkeligheden er tagpap måske et lidt misvisende navn, da ’pap’ som sådan måske giver associationer til et let og billigt materiale. I dag er moderne kvalitetstagpap en avanceret flerlags tagbelægning, der er bygget op af en stærk fiberkerne, hvilket sikrer høj styrke til taget.

Belægningen udgøres af et tjærelignende lag bestående af asfalt og syntetisk gummi, hvilket forhindrer utætheder og fugtskader i at opstå på taget, samtidig med at give det elasticitet under anlægningen. Til sidst er tagpappet belagt med en topping, der udover at give modstandsdygtighed, ligeledes tilføjer pappet dets karakteristiske, rå tagoverflade.

Når tagdækkeren lægger tagpap på taget opvarmes tjærestoffet, så tagpapbanerne svejses sammen og skaber en fuldstændigt tæt tagdækning, der holder i mange år fremover. Vi arbejder udelukkende i tagpapmaterialer fra Icopal og fønix, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed.

Tag med øget levetid

Levetid og holdbarhed på et tag med en tagpapløsning er oftest langt bedre end de konventionelle tagløsninger, vi normalt ser, idet udseende og holdbarhed har det med at svinde hurtigere i langt de fleste teglformer.

En professionel tagpapbelægning giver ikke alene et flot og enkelt udtryk – det holder også i rigtig mange år. Desuden er tagpap en økonomisk fornuftig løsning på din tagdækning – både i forbindelse med nybyggeri og ved tagrenovering.

Kontakt os og få et uforpligtet tilbud

Har du brug for hjælp med at få renoveret dit tag eller lagt nyt? Det hjælper vi rigtig gerne med.

Vi udfører også gratis eftersyn af dit tag og hjælper dig med at træffe den helt rigtige beslutning – helt uden binding.